Voor alles wat organisatie nodig heeft.

Wie is de regeltante?

Mijn naam is Annousch Eekman, ik ben in '71 geboren in Amsterdam en heb ook in Drenthe, Groningen, Utrecht en op Hawaii gewoond. Uiteindelijk ben ik toch weer in Groningen neergestreken, er gaat immers niets boven Groningen.


Mijn kwaliteiten zijn communiceren, organiseren en co√∂rdineren. Ik ben open, direct, flexibel en servicegericht. En ik beschik over inlevingsvermogen, humor en  helikopterview.


In 2016 maakte ik de overstap naar het zzp'er-schap om mijn horizon te verbreden en mijn kwaliteiten beter en leuker te benutten. En het regelen? Dat zat er als middelste van drie zussen al vroeg in en daar ik klein van stuk ben was de naam de Kleine Regeltante snel bedacht.vraag@dekleineregeltante.nl

06-29443993

KvK: 66771536

Banknummer NL53KNAB0255486669

Werk

Het grootste gedeelte van mijn werkzame leven ben ik actief geweest als officemanager en projectsecretaresse, in mijn jongere jaren als hostess. Wat ik aan dergelijke functies leuk vind is de veelzijdigheid, het brede aantal taken, het overzicht houden en behalen van een mooi eindresultaat. En het fijne is anderen hiermee te kunnen ontzorgen.


Vrijwilligerswerk.

Als secretaris bij Judovereniging Bakker heb ik de administratie gereorganiseerd en een nieuwe website gemaakt. Ik voer de correspondentie en ik organiseer de evenementen. Tevens ben ik lid van het bestuur van Holland Nordic Basketball Tournament. Verder heb ik afgelopen jaren vrijwilligerswerk gedaan bij Humanitas met kinderen en bij MJD Groningen tijdens maatschappelijk spreekuur. 

Dagelijks leven

Ook in mijn dagelijks leven ben ik een regeltante. Ik zit in twee besturen, ik pas een dag per maand op een zoontje van vrienden en daarnaast zorg ik mede voor 3 bonusdochters die om de week bij ons wonen (thee & koekjes met schoolverhalen, helpen met huiswerk, taarten bakken, nagels lakken: ook een hele klus dus). En ik ben gezegend met een man die graag (en lekker!) kookt en een fijn sociaal leven, dus etentjes worden vaak geregeld, maar ook wijn- en whisky-proeverijen of kookworkshops.